vecka 9

Denna vecka tänkte jag mest starta en till pengainsamling, och planera inför kafeet jag och en kompis startar nästa vecka, pengarna går såklart till projektet, jag funderar även på att börja göra egna hundleksaker att sälja, och såklart att ta med till Rumänien. Såklart kan ni sponsra mitt projekt om ni vill, kontakta mig då :)

Mitt projekt

Jag har fått en del kommentarer om att det kan vara oseriöst att jag har en gratistjänst som hemsida, och att jag gör det här som ensam person, och att jag inte har någon förening.
Jag har den här bloggen, därför att jag inte själv har någon möjlighet att betala pengar för en riktig hemsida, därför att de är ganska dyra. 
Jag driver projektet halvt ensam kan man säga, jag är huvudpersonen, men jag har en del vänner som hjälper mig på olika håll, och min far kommer åka med mig till Rumänien.
Jag talade med Skatteverket innan jag startade upp projektet, och de förklarade för mig att jag inte behöver ha någon form av organisation till det här. Därför har jag inte startat upp någon, men jag funderar på att göra det, om det får mitt projekt att se mer trovärdigt ut.
Jag kan förstå att vissa människor är misstänksamma till det här, men jag har alltid viljat ställa upp för hundar, och jag har själv en hund som jag har räddat från döden, eftersom han var ca 6 veckor gammal, och inte fick vara med sina syskon, han fick torrfoder och hade inga tänder, så han kunde inte äta något, och var jättejättesmal. Han är en blandning mellan schäfer och bordercollie, och vägde ca 350 gram när jag fick honom, och då var han ca 6-7 veckor. Jag har kvar den här hunden än, och han lever och mår fint.
Jag skulle aldrig ta kontakt med personer i Rumänien, och berätta för väldigt många personer att jag vill hjälpa Rumänska Gatuhundar, om det inte skulle vara sant. 100% av allt som sponsras kommer gå rätt till Rumänien.
Jag hoppas att folk inte misstror mig, och att fler folk vill hjälpa.
jag hoppas även att jag senare, när jag varit i Rumänien, och har kunnat visa alla bilder m.m, att folk ska förstå att detta är väldigt seriöst, och att fler vill hjälpa projektet då.

Kontoutdrag Januari

Jag har på en månad samlat ihop 300 kr till detta projekt.
Ungefär 35 personer har sponsrat mitt projekt med pengar :)
Tusen tack, det är guld värt!
Så klart går 100% av allt som sponras till projektet :)
Jag förväntar mig att jag ska kunna samla ihop minst dubbelt så mycket pengar under februari :) och nästa gång jag lägger in nya pengar visar jag så klart det nya kontoutdraget.
Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.
1 kr är början på miljonen, 1 boll är början på mer glädje för hundarna.
Jag tar även emot begangnade hundartiklar om någon vill sponsra något sådant :)

flyerutdelning

Idag har jag och min vän varit i Kristianstad för att dela ut flyers, och för att uppmuntra folk att skänka en liten slant var. Vi hittade många människor med hjärtat på rätt ställe, och vi samlade ihop ca 250 kr. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något, många små summor blir till slut en stor! :) Tusen tack till alla som skänkte, och dela gärna bloggen på er facebook m.m :)

Nya gåvor :)

Jag har idag fått lite nya gåvor till mitt projekt av en privatperson :) Ett paket leversnittar och bollar :)
Tusen tack för hjälpen, jättesnällt :)
Det känns bra att det börjar gå framåt :)
För tillfället planerar jag och min pappa resan till rumänien, om jag inte får ihop tillräckligt med gåvor innan i sommar så tänker jag skicka ner ett paket till rumänien, och sedan åka med mc ner till Rumänien, eftersom det är mycket billigare :)

RSS 2.0