besviken

Jag måste säga att jag är väldigt besviken på allt... jag får så gott som alltid svaret, vi kan inte hjälpa dig i ditt projekt, men lycka till. Detta hjälper inte mig dock, finns det inga människor som vill stötta ett sånt här projekt? Jag blir så ledsen

Kommentarer
Postat av: SARAH CARLSTEN

Kika in min blogg! :)



http://sarahcarlstens.blogg.se

2012-01-25 @ 14:48:39
URL: http://sarahcarlstens.blogg.se/
Postat av: Tina

Hej Laura,



Har nyss sett ditt inlägg på Facebook. Tycker att ditt projekt är ett väldigt bra initiativ. Jag ser att du har stark vilja och engagemang för hemlösa hundar. Och jag vill att du fortsätter med det.



Men jag måste säga att just nu är ditt projekt inte konkurrenskraftigt. Det finns många stora starka och mycket seriösa organisationer som hjälper hundar från Romänien att hitta hem i Sverige. Vill man hjälpa rumänska hundar så engagerar man sig hellre i deras verksamhet än hjälper ditt projekt.



Varför? För att folk är misstänksam. Man vill se en seriös webbsida (inte en gratis blogg), en organisation bakom den (helst inte en privatperson, eller ju fast mycket seriös och över 25), en ordentlig plan osv.



Det förvånar mig inte att folk svarar som de svarar just nu, alltså att de inte kan hjälpa. De litar inte på det de ser eller läser på denna blogg. Tyvärr...



Varför skriver jag det här. För att jag vill hjälpa hemlösa hundar med. För att jag letar efter liktänkande individer, som du t.ex. För att jag själv har adopterat en hund från ett annat land och innan det så var jag volontär i ett djurhem. För att jag hoppas du förstår lite bättre varför folk vänder ryggen på dig så att du blir mindre besviken utan starkare och ännu mer engagerad och ger aldrig upp.



Det jag skriver låter kanske elakt. Det jag vill dock är att ge lite konstruktiv kritik. Jag tycker fortfarande att det du gör är fantastiskt bra och jag önskar att fler människor som du fanns i Sverige och i hela världen.



Jag kan inte hjälpa ditt projekt heller, tyvärr, för att ekonomin räcker inte till... jag är redan medlem i HundRondellen och hjälper dem så gott jag kan.

2012-02-14 @ 19:36:11
Postat av: Tina

ja, tänkte säga att du behöver lista ut dina mål tydligare så folk känner sig säkrare när det gäller att stödja ditt projekt. Kolla här t.ex. http://www.hundhjalpen.se/om-hundhjalpen/stadgar/

har du funderat på att starta en ideel förening?

2012-02-14 @ 19:44:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0